Partnertherapie en Echtparentherapie

relatietherapie

Partnertherapie en Echtparentherapie

Partnertherapie is nodig wanneer we vastlopen lopen door patronen die in ons dagelijks leven binnen zijn geslopen en die kunnen leiden tot ernstige relatieproblemen en/of huwelijkscrisis. We zijn ons hier niet van bewust maar het voelt alsof we minder respect, begrip en liefde voor elkaar kunnen opbrengen.We ervaren dit als iets wat we hebben verloren zonder te beseffen dat we dit terug kunnen krijgen door een open, eerlijke communicatie.

In een vertrouwde sfeer

De gesprekken in de relatietherapie  vinden plaats in een vertrouwde sfeer waarbij ook gelachen mag worden. Door mijn ervaring en deskundigheid kan ik in een aantal gesprekken al veel bereiken. Vaak wachten partners en echtparen te lang voordat ze de gesprekken in relatietherapie aan gaan. Ook hier geldt hoe eerder hoe beter! (wie ben ik?)

Scheidingsbegeleiding

Soms is het duidelijk dat herstel  niet meer mogelijk is. Vaak zijn er dan al onherstelbare dingen gebeurd en is de afstand tussen de partners niet meer overbrugbaar waardoor zij besluiten tot een scheiding. Dan kan ik helpen om tot een goede afronding te komen met duidelijke afspraken voor de toekomst. Dit kan helpen de schade voor eventuele kinderen te beperken en is vaak belangrijk voor de eigen verwerking(scheidingsbegeleiding)

Alléén of samen?

Het is mogelijk om alleen te naar relatietherapie te komen wanneer de partner niet mee wil. Als jij zelf patronen verandert, wordt het bestaande wankele evenwicht in de relatie verbroken en ontstaan er mogelijkheden voor een nieuwe balans. (alleen komen)

Wie is de relatietherapeut? 

Ik ben al meer dan 10 jaar zelfstandig gevestigd als relatietherapeut, scheidingsbemiddelaar en gezinstherapeut. Ik heb veel ervaring met het werken met partners & echtparen en gezinnen. In een paar gesprekken weet ik veel te bereiken. Zie ook: (relatietherapeut)

  • Ook ’s avonds en zaterdagochtend mogelijk.
  • Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op!
  • Tel: 06 – 30655497  /  Contact

Tot ziens bij mij aan   tafel!