Alleen komen

Als je partner niet mee wil komen…

Kan ik ook alleen komen?  Ik wil graag  Individuele therapie voor mijzelf

Het is een mogelijkheid en vaak ook een goed idee om alleen te komen wanneer je denkt (of weet) dat je partner niet mee wil komen. Soms durf je het je partner ook niet te vragen. De ervaring leert dat ook als je (eerst) alleen komt dit de relatie zo positief kan beïnvloeden dat de partner toch meekomt of dat je (weer) in gesprek komt met je partner

Een plekje voor mijzelf

Daarnaast hebben veel mensen hebben een plekje nodig om de woelige tijd die vaak achter hen ligt of waar ze nog midden in zitten te verwerken. Juist door een scheiding kun je je erg alleen of teleurgesteld voelen. Dan kan praten goed helpen om het een en ander te verwerken en een plekje te geven. Veel mensen zijn ook bang dat er iets aan hen mankeert waardoor ze zich zorgen maken over het aangaan van een nieuwe relatie in de toekomst. Dit is meestal helemaal niet het geval; de klik is er niet meer of was er misschien ook wel niet echt. Scheiden is niet alleen het einde van de huidige situatie, het is ook een nieuw begin waarbij ik je op weg kan helpen!

Meer zelfvertrouwen

Het kan ook zijn dat je advies of hulp nodig hebt bij de opvoeding van de kinderen nu je er alleen voor staat. Hoe kan ik er voor zorgen dat ze niet onnodig hoeven te lijden? Hoe kan ik me weer ontwikkelen tot een sterk en autonoom persoon? Hoe krijg ik weer meer zelfvertrouwen? Als je je in bovenstaande zaken herkent denk ik dat ik je goed kan helpen. Je kunt een afspraak met me maken waarbij we kijken wat er speelt en waar ik je bij kan helpen.

Zijn er andere zaken waar je hulp bij nodig hebt? klik dan hier op individuele therapie

Ik heb geen wachtlijst je kunt direct een afspraak maken. Het kennismakingsgesprek is gratis!

  • Ook ’s avonds en zaterdagochtend mogelijk.
  • Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op!
  • Tel:  06 30655497 /  Contact

Tot ziens bij mij aan tafel!