Relatietherapie

 

relatietherapie in Groningen

Relatietherapie

Er is nog hoop!

Relaties lopen vaak vast door patronen die in ons dagelijks leven binnen zijn geslopen en kunnen leiden tot ernstige relatieproblemen en of huwelijkscrisis. We zijn ons hier niet van bewust maar het voelt alsof we minder respect,begrip en liefde voor elkaar kunnen opbrengen.We ervaren dit als iets wat we hebben verloren zonder te beseffen dat we dit terug kunnen krijgen door een open, eerlijke communicatie. De gesprekken in de relatietherapie vinden plaats in een vertrouwde sfeer waarbij ook gelachen mag worden. Door mijn ervaring en deskundigheid kan ik in een aantal gesprekken al veel bereiken. Vaak wachten partners te lang voordat ze de gesprekken aan gaan. Ook hier geldt hoe eerder hoe beter!

Als herstel niet meer mogelijk is  

Soms is het duidelijk dat herstel van de relatie niet meer mogelijk is. Vaak zijn er dan al onherstelbare dingen gebeurd en is de afstand tussen de partners niet meer overbrugbaar waardoor zij besluiten tot een scheiding. Dan kan ik helpen (mediation) om tot een goede afronding te komen met duidelijke afspraken voor de toekomst.

Alléén of samen?

Het is mogelijk om alleen te naar relatietherapie te komen wanneer de partner niet mee wil. Als jij zelf patronen verandert, wordt het bestaande wankele evenwicht in de relatie verbroken en ontstaan er mogelijkheden voor een nieuwe balans. Ook na een scheiding kan het zinvol zijn begeleiding te krijgen. Dit kan helpen de schade voor eventuele kinderen te beperken en is vaak belangrijk voor de eigen verwerking(alleen komen)  (individuele therapie)

Wie is de relatietherapeut?

Ik ben al meer dan 10 jaar zelfstandig gevestigd als relatietherapeut & scheidingsbemiddelaar en gezinstherapeut. Ik heb veel ervaring met het werken met partners & echtparen en gezinnen.In een paar gesprekken weet ik veel te bereiken.

  • Het eerste gesprek (intake) is gratis
  • Ook avonds en za-ochtend mogelijk ‘s avonds.
  • Wil je meer informatie? neem dan vrijblijvend  contact met me op!  Tel: 06 30655497
  •  Contact

Tot ziens bij mij aan tafel!