Vreemdgaan

Ontrouw
Vreemdgaan

Hulp bij vreemdgaan – verliefd op een ander wat nu?

Vreemdgaan

het kan iedereen gebeuren je wordt verliefd en …………………… voor dat je er erg in hebt heb je een affaire en ga je vreemd. De mannen en vrouwen die dit overkomt, voelen zich vaak “verscheurd” en lijden vaak zwaar onder de grote verwarring en schuldgevoelens. Door hun schuldgevoel en hun angst weten ze vaak niet wat ze moeten doen, ze weten niet wat hun overkomt. Ze willen de mensen om wie ze geven geen pijn doen, maar ze willen tegelijkertijd hun eigen behoeften bewaken. Ze willen alleen maar wat het beste is voor iedereen en zoeken wanhopig naar wat ze het beste kunnen doen. Zie ook:  (ontrouw)

Hoe nu verder?

Wat voor de een is vreemdgaan, ontrouw een hartstochtelijke kus aan een collega tijdens een nieuwjaarsreceptie, voor de ander  een verhouding met alles erop en eraan. Soms is de band voornamelijk seksueel, soms-opvallend vaak zelfs-is de affaire vooral van emotionele aard.Heb je al jaren een vaste relatie, woon je samen of ben je gehuwd en heb je nu een affaire, ga je vreemd en weet je niet hoe het nu verder moet ? Heb je last van schuldgevoelens en voel je je (onterecht!!) een slecht mens?

Uit het doolhof komen

Dan kan ik je hulp aanbieden om met mij uit te zoeken hoe je uit dit doolhof kunt komen. Hoe je cirkel van ´dan maar niets doen´ kunt doorbreken en kunt uitzoeken hoe verder wilt. Hoe kun je de uitgang weer  vinden? Hoe kun jezelf weer vertrouwen?

Zonder spijt achteraf

De truc is om ervoor te zorgen dat je iedere stap zet zonder spijt achteraf. Dat komt voor velen als iets nieuws. We hebben de neiging om te zoeken naar wat het ´beste´ of het ´juiste´is. Maar wanneer dat niet zo helder is, kun je niets anders doen bij  dan stapje voor stapje te werk gaan en ervoor zorgen dat je jezelf bij elke volgende stap afvraagt wat je verder kunt doen zonder dat je daar spijt van krijgt. Op deze manier is de kans het grootst dat het allemaal goed komt!!

Alleen komen

Je kunt dus rustig alleen komen om uit te zoeken hoe je verder wilt zonder je daar schuldig over te hoeven voelen. Het is juist heel verstandig en getuigd van de intentie om de zaken goed te willen oplossen voor iedereen!

  • Ook avonds en za-ochtend mogelijk ‘s avonds.
  • Wil je meer informatie? neem dan vrijblijvend contact met me op!
  • Tel: 06 30655497

Tot ziens bij mij aan tafel!