Reviews

Reviews / Beoordelingen

Beoordeling van Mieke en Tim:  wij zijn 44 en 46 jaar oud. Onze relatie is na 13 jaar in zwaar weer terecht gekomen. Ik heb 4 maand geleden ontdekt dat Tim een affaire heeft gehad met een collega. Ik ben hier via sms-jes achter gekomen. Het moeilijkste was dat Tim het steeds ontkende dat er iets was gebeurt. Na lang speuren en zeuren heeft hij het uiteindelijk verteld.Ik zag de wereld onder mijn voeten wegzakken was vreselijk boos, verdrietig en teleurgesteld. Om door te kunnen gaan heb ik als voorwaarde gesteld om in relatietherapie te gaan.

Wij kwamen bij relatietherapeute Jannie van den Ende en hadden direct de indruk dat zij wist hoe hier mee om te gaan.Wij hadden zelf geen idee hoe we hier mee om moesten gaan. Je denkt dat je de enige bent maar het blijkt vaak voor te komen. We hebben hard gewerkt met elkaar om te begrijpen hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe het vertrouwen kon worden hersteld.We zullen deze tijd niet makkelijk vergeten maar we kunnen er nu redelijk goed over praten en voelen ons langzaam maar zeker weer veilig bij elkaar! We zijn goed en deskundig begeleid en kunnen steeds beter omgaan met het gebeurde.

Een cijfer geven? een dikke voldoende!

Advies: wees verstandig en neem het besluit om er samen aan te gaan werken met een derde persoon (relatietherapeut) samen kom je er (vaak) moeilijk uit!

Beoordeling van Janke en Jaap:  wij zijn 43 en 39 jaar oud. Wij hebben sinds 4 jaar een relatie en het ging het laatste jaar niet goed. Eigenlijk hadden we niet zo in de gaten dat we niet echt contact meer met elkaar hadden. Ik stond open voor andere mannen en werd verliefd op een andere man. We kregen veel gedoe ruzies en onbegrip. We besloten in relatietherapie te gaan en gingen kennis maken met Mevr v d Ende. Haar aanpak sprak ons direct aan. We hebben een nieuwe start gemaakt en begrijpen waar we aan moeten werken. We zijn er nog niet maar het gaat alweer stukken beter. We vinden dat we echt super professioneel worden begeleid door haar!

Een echte aanrader!!

Advies: Niet te lang doormodderen hulp zoeken heeft echt zin!

Beoordeling van Marieke en Jan: wij zijn 25 en 28 jaar oud. Wij hebben een relatie van 5 jaar en hebben een dochtertje van 3 jaar. We hadden op een gegeven moment veel gedoe, ruzies en onbegrip en begonnen te merken dat onze relatie niet goed meer voelde. We wilden er wat aan gaan doen in de eerste instantie voor ons dochtertje.

We hebben ons aangemeld voor een kennismakingsgesprek bij Jannie van den Ende. Zij kwam zeer ervaren en professioneel op ons over waardoor we weer een beetje vertrouwen kregen dat zij ons kon helpen. We hebben onze oude patronen, overtuigingen en onze manier van communiceren in kaart gebracht en geleerd hoe we hier bewust aan kunnen werken om dit te verbeteren. We hebben hier duidelijke handvatten voor gekregen die echt werken! We voelen ons nu weer happy samen en onze relatie is hechter dan voorheen!

Een cijfer geven? Een 8!

Advies: Alles is te leren ook het liefdevol en warm met elkaar omgaan!

Ik heb geen wachtlijst je kunt direct een afspraak maken. Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en kost 55 euro.

  • Ook avonds en za-ochtend mogelijk ‘s avonds.
  • Wil je meer informatie? neem dan vrijblijvend contact met me op!
  • Tel:  06 30655497 / 050 3139211

Tot ziens bij mij aan tafel!