Ontrouw partnerOntrouw
Ontrouw

Hulp bij Ontrouw / Affaires in relaties

 

Relatietherapie bij ontrouw en affaires – ontrouw relatie

Opvattingen over ontrouw en affaires en in hoeverre er afspraken over kunnen worden gemaakt kan erg verschillen tussen partners. Maar als in een relatie één van de partners meer dan vriendschappelijke belangstelling heeft voor een ander en daar ook vorm aan geeft of wil geven, dan heeft dat doorgaans grote impact op de bestaande relatie. Er kunnen gevoelens van jaloezie spelen of het vertrouwen kan geschaad  worden waardoor de relatie in problemen kan komen. Vaak lukt het niet om hier samen uit te komen dan kan ik hulp bieden om de relatie weer in goede banen te leiden. Zie ook (vreemdgaan)

Onderliggende motieven

Onder mijn  professionele begeleiding kan ik jou /jullie helpen om te ontdekken welke onderliggende motieven een rol spelen. Verwarrende gevoelens en emoties, zoals bijvoorbeeld angst, onveiligheid, woede, minderwaardigheid, schaamte en schuld kunnen onderzocht, erkend en begrepen worden.

Meer rust en structuur

Dat kan nieuw licht werpen op de inhoud van jullie relatie en op ieders rol en aandeel daarin. Het zal zeker meer rust, structuur en liefde brengen in een emotioneel vaak heftig, onoverzichtelijk proces.

Alleen komen

Of je nu diegene bent die ontrouw is of diegene die het overkomt, je kunt altijd alleen komen om de zaken op een rijtje te zetten met mij om te ontdekken hoe je verder wilt!

  • De intake is gratis!
  • Bij vervolgsessies wordt de intake verrekend
  • Ook ’s avonds en zaterdagochtend mogelijk.
  • Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op!
  • Telefoon:  0630655497 /  Contact

Tot ziens bij mij aan tafel!