Mediation

 

frustrated-annoyed-young-colleagues-scream-angrily-gestures-actively

Conflictbemiddeling

Mediation

Mediation betekent het gezamenlijk oplossen van een geschil door bemiddeling van een bemiddelaar ook wel mediator genoemd. Bijna altijd blijkt dat er voor elk geschil wel een acceptabele oplossing is. Het is echter niet altijd gemakkelijk om die oplossing ook direct te zien. Als Mediator kan ik dat vaak wel omdat ik objectief ben en buiten het conflict sta. Een mediator neemt geen standpunt in maar helpt partijen om een oplossing te vinden voor het conflict. De ervaring leert dat in de meeste gevallen  een oplossing wordt bereikt waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Het voordeel van mediation

Mediation is dat partijen zelf betrokken blijven bij de manier waarop het conflict wordt opgelost. Het conflict wordt niet uit handen gegeven aan een derde (bijvoorbeeld de rechter) waarbij partijen maar moeten afwachten hoe uiteindelijk de oplossing zal zijn.

De mediator

Ik ben als Mediator onafhankelijk, onpartijdig en deskundig met betrekking tot het begeleiden van partijen in een bemiddelingsproces. De overeengekomen afspraken zullen schriftelijk worden vastgelegd. Zo ontstaat er duidelijkheid voor de toekomst!

  • Ook ’s avonds en zaterdagochtend mogelijk.
  • Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op!    
  • Tel:  06 30655497  /  Contact

Tot ziens bij mij aan tafel!