Individuele Therapie


Individuele Therapie

Pijn en verdriet horen helaas ook bij het leven, je kunt er als mens eigenlijk niet aan ontkomen. Als je meer spiritualiteit toelaat in je leven lijdt je veel minder omdat je veel beter om kunt gaan met problemen, uitdagingen en belangrijke levenssituaties. Het gaat er vaak om meer aandacht aan je gevoelens (emoties) te besteden zodat je ze kunt verwerken en ze beter begrijpt.

Het kan gebeuren dat je je steeds vaker moe voelt of depressief voelt. Dat je een burnout hebt of die juist wil voorkomen. Dat je je leven en/of je werk niet (meer) leuk vindt, dat je je bezieling kwijt bent. Dat je je steeds onzekerder gaat voelen en steeds minder vertrouwen hebt in jezelf, anderen, je toekomst. Of dat je chronische, (onverklaarbare) lichamelijke klachten hebt. Ook kan het zijn dat je rouwt om een ingrijpend verlies of lijdt onder traumatische (jeugd) ervaringen.

Innerlijke verdieping

In mijn praktijk zie ik vaak dat je niet echt ”problemen” hebt, maar toch ook niet helemaal tevreden bent met je leven zoals het nu is en op zoek bent naar meer verdieping. Dat je behoefte hebt om je meer spiritueel te ontwikkelen waardoor je het leven veel beter aankunt, de dingen gaan zoals je ze graag ziet en je met veel meer vertrouwen in het leven kunt staan!

Ik heb geen wachtlijst je kunt direct een afspraak maken. Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en kost  €65  en in de avonduren € 75

  • Ook ’s avonds en zaterdagochtend mogelijk.
  • Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op! 
  • Tel:  06 30655497    /   Contact

Tot ziens bij mij aan tafel!