Relatietherapeut

Jannie
Wie ben ik?

Mijn naam is Jannie van den Ende. Ik heb mijn praktijk voor Mediation & Relatietherapie in het centrum van de stad Groningen .
Door mijn jarenlange ervaring kan ik snel doordringen tot de kern van het probleem. Daardoor is de oplossing ook vaak snel voorhanden. Ik werk met veel plezier, heb veel expertise in huis en ben praktisch, duidelijk, efficiënt en creatief ingesteld. Daarnaast beschik ik over een portie gezonde humor!
Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op!
Tel: 06 – 30655497 / 050 3139211

Tot ziens bij mij aan tafel!

Relatietherapeut / Mediator

 Wie ben ik?                         

Mijn naam is Jannie van den Ende. Ik heb mijn praktijk voor Mediation & Relatietherapie in het centrum van de stad Groningen en werk al meer dan 10 jaar als Relatietherapeut (HBO Maatschappelijk Werk en Vervolgstudies door de jaren heen.) . Daarnaast heb ik mij ook steeds meer toegelegd op het werken als gediplomeerd Mediator  (ICM Mediation) en de laatste jaren werk ik tevens als professioneel Gezinstherapeut.

Door mijn jarenlange ervaring …

kan ik snel doordringen tot de kern van het probleem. Daardoor is de oplossing ook vaak snel voorhanden. Veel Relatie & Gezinsproblemen ontstaan door het verschil in persoonlijkheid, opvattingen en overtuigingen van de partners en familieleden. Hoe kunnen we beter op elkaar afstemmen? Hoe gaan we weer liefdevol en warmer met elkaar om? Nu en in de toekomst? Ik werk met veel plezier, heb veel expertise in huis en ben praktisch, duidelijk, efficiënt en creatief ingesteld. Daarnaast beschik ik over een portie gezonde humor! (zie ook reviews)

Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en kost 55 euro.

  • Ook ’s avonds en zaterdagochtend mogelijk.
  • Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op!  Tel: 06 – 30655497
  •  Contact

 

Tot ziens bij mij aan tafel!