Ontrouw partner

Hulp bij Ontrouw en Affaires – Ontrouw Relatie

Relatietherapie bij ontrouw en affaires   – ontrouw relatie
Opvattingen over ontrouw en affaires en in hoeverre ze er afspraken over maken kan erg verschillen tussen partners. Maar als in een relatie één van de partners meer dan vriendschappelijke belangstelling heeft voor een ander en daar ook vorm aan geeft of wil geven, dan heeft dat doorgaans grote impact op de bestaande relatie. Er kunnen gevoelens van jaloezie spelen of het vertrouwen kan geschaad worden waardoor de relatie in problemen kan komen. Vaak lukt het niet om hier samen uit te komen dan kan ik hulp bieden om de relatie weer in goede banen te leiden. Zie ook (vreemdgaan)

Onderliggende motieven
Onder mijn  professionele begeleiding kan ik jou /jullie helpen om te ontdekken welke onderliggende motieven een rol spelen. Verwarrende gevoelens en emoties, zoals bijvoorbeeld angst, onveiligheid, woede, minderwaardigheid, schaamte en schuld kunnen onderzocht, erkend en begrepen worden.

Meer rust en structuur

Dat kan nieuw licht werpen op de inhoud van jullie relatie en op ieders rol en aandeel daar in. Het zal meer rust, structuur en liefde brengen in een emotioneel vaak heftig, onoverzichtelijk proces.

Alleen komen

Of je nu diegene bent die ontrouw is of diegene die het overkomen is je kunt altijd alleen komen om de zaken op een rijtje te zetten met mij  zodat je kunt ontdekken  hoe je verder wilt!

Ik heb geen wachtlijst je kunt direct een afspraak maken. Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en kost 55 euro.

  • Ook avonds en za-ochtend mogelijk ‘s avonds.
  • Wil je meer informatie? neem dan vrijblijvend contact met me op!
  • Tel: 050 3139211 / 06 30655497

(Voor crisissituaties samen of alleen kun je ook bij mij terecht op zaterdag en zondag van 9.00 – 21.00)

Tot ziens bij mij aan tafel!